Wakeboarden

Reeds jaren geleden veranderde Liquid Force de definitie van wat een wakeboard zou moeten zijn met de originele Trip. Bij de X Games in San Diego stuurde Gregg Necrason een radicaal nieuwe vorm met een bredere neus en staart dan ooit tevoren. De Trip had zes kleine vinnen met een quadset dicht bij de rails geplaatst om zo aan een breed bord vast te houden. De boost die dit nieuwe ontwerp bood, maakte de weg vrij voor alle toekomstige ritjes. 

Van pro's tot beginners, iedereen reed beter op deze Trip. De grotere plateau en kleine railvinnen draait sneller en springt hoger, terwijl de extra rocker en het innovatieve ontwerp van de romp landingen zachter maakten. De Trip-serie werd al snel het populairste wakeboard ooit gebouwd. 

Nu het 20e seizoen van plezier en stookt, zijn de Trips allemaal nieuw ontworpen! Terug naar de vormgevende baai werden vier nieuwe vormen gemaakt van het oorspronkelijke concept voor grotere, steilere wakes en meer progressief rijden voor alle niveaus. De nieuwe Trips hebben een nog vollere tipvorm voor meer pop dan ooit tevoren. De D-I-S-C-scheepsromp heeft langere ingegoten vinnen die de controle verbeteren en de overgang van beginnende naar gevorderde gemakkelijker maken bij het verwijderen van het midden vinnen. De toegevoegde rocker zorgt ervoor dat deze nieuwe Trips beter presteren tijdens de grotere wake-ups van vandaag.

View the embedded image gallery online at:
https://wakedreams.be/activiteiten/wakeboarden#sigProId2067cb0d87

Onze partners

Contactgegevens

LDB Services BVBA | BE 0664.486.325 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | copyright 2021

Design en ontwikkeling wexpose

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok