Skip to main content

Watersport

Wakeboarden

Reeds jaren geleden veranderde Liquid Force de definitie van wat een wakeboard zou moeten zijn met de originele Trip. Bij de X Games in San Diego stuurde Gregg Necrason een radicaal nieuwe vorm met een bredere neus en staart dan ooit tevoren. De Trip had zes kleine vinnen met een quadset dicht bij de rails geplaatst om zo aan een breed bord vast te houden. De boost die dit nieuwe ontwerp bood, maakte de weg vrij voor alle toekomstige ritjes. 

Van pro's tot beginners, iedereen reed beter op deze Trip. De grotere plateau en kleine railvinnen draait sneller en springt hoger, terwijl de extra rocker en het innovatieve ontwerp van de romp landingen zachter maakten. De Trip-serie werd al snel het populairste wakeboard ooit gebouwd. 

Nu het 20e seizoen van plezier en stookt, zijn de Trips allemaal nieuw ontworpen! Terug naar de vormgevende baai werden vier nieuwe vormen gemaakt van het oorspronkelijke concept voor grotere, steilere wakes en meer progressief rijden voor alle niveaus. De nieuwe Trips hebben een nog vollere tipvorm voor meer pop dan ooit tevoren. De D-I-S-C-scheepsromp heeft langere ingegoten vinnen die de controle verbeteren en de overgang van beginnende naar gevorderde gemakkelijker maken bij het verwijderen van het midden vinnen. De toegevoegde rocker zorgt ervoor dat deze nieuwe Trips beter presteren tijdens de grotere wake-ups van vandaag.

Waterskiën

Deze high-end combo waterski's zijn bedoeld voor mensen die iets serieuzer willen waterskiën. Met de Mode combo waterski's kan je heel soepel de overgang maken van combo skiën naar slalom skiën door zijn mount binding en v-bottom design.

Wakesurfen

Met een volledige, ronde vorm en een quad-fin opstelling, is dit board stabiel en toch pittig en manoeuvreerbaar. Dit bord is echt  vergevingsgezind en speels bord dat, afhankelijk van je gemoedstoestand, zacht of agressief kan zijn. Genoeg prestaties voor de beste surfers in de buurt en genoeg vergevingsgezindheid voor degenen die gewoon leren ... het is echt het perfecte recept voor iedereen!

Banaanvaren

De 4 persoons Chaser towable is gemaakt om plezier op te hebben samen met een van je vrienden of familieleden. Zijn sterke 840 denier nylon cover beschermt de 28 gauge PVC binnenband. Houd stevig vast aan de comfortabele handvatten met neopreen knokkelbeschermers. De Chaser towable is voorzien van een one way valve en quick connector.

Multiposition board

Dit bord kan gebruikt worden voor verschillende soorten watersport. Kneeboard, Ski, Wakeskate/Board en Wakesurfer zijn allemaal mogelijk met dit type bord. Of je nu absolute beginner bent of reeds ervaring hebt, met dit bord kan iedereen zich amuseren. Super leuk voor de hele familie omdat dit board uitstekend is voor kleine kinderen en volwassenen.

2 persoonszetel

De Jobe Binar 2 persoons towable is gemaakt om lol mee te trappen en heeft twee trekpunten zodat je de tube op verschillende manieren kan gebruiken. Ontworpen met het sterkste PVC en met een 840D nylon hoes kun je helemaal losgaan. Wees creatief en maak vrienden en familie gebruik van de meerdere posities die deze towable biedt. En hoe leuk is om zowel vooruit dus zittend als op je knie voortgetrokken te worden?

Vliegend tapijt

jobe revolve funtube 2 persoons. Deze sensatie voor het nieuwe seizoen is gemaakt voor uitdaging en plezier voor achter de boot! Wil je hard gaan? Twijfel dan niet langer, maar wil je daarnaast wat rustiger aan doen? Dan kan dat ook.

De Revolve serie band voor achter de boot is gemaakt van een pvc binnenband met daarover een sterke nylon hoes ter bescherming. De opstaande vleugels aan de zijkant zorgen ervoor dat je niet snel kantelt bij hoge snelheden. De funtube is uitgerust met aan de voorkant een buckle connector waaraan je de sleeplijn gemakkelijk kunt bevestigen. Bovenop de funtube zitten vier handvaten waar je stevig aan vast kunt houden. Ook zitten er aan de bovenzijde van de band neopreen pads voor extra comfort.

 

 

 

Contacteer ons

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok